Type to search

POLITIKA

TOTÁLNY ŠOK: Kollár sa priznal k zbitiu matky jeho dvoch detí, vraj si to zaslúžila!

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky jún 21

Boris Kollár tvrdí, že partnerku zbil, keď hodila ich jednoročného syna. Verejné opisovanie konfliktu rodičov je podľa sociálnej poradkyne Idy Želinskej pre dieťa devastačné.

Dlhšie trvajúci konflikt medzi predsedom parlamentu Borisom Kollárom (Sme rodina) a jednou z jeho bývalých partneriek Barborou Richterovou sa doteraz odohrával hlavne na stránkach bulvárnych médií a webov.

V utorok ho Kollár preniesol do Národnej rady. Hodinu a pol po prezidentkinom vyhlásení vystúpil na tlačovej konferencii, kde sa priznal, že pred rokmi Richterovú fyzicky napadol.

K incidentu prišlo v roku 2012 v Kollárovom dome v Miami na Floride v Spojených štátoch amerických. Okolnosti Kollár a Richterová opisujú odlišne. Bývalá partnerka predsedu parlamentu ich spomína v trestnom oznámení, ktoré podala na Národnej kriminálnej agentúre, lebo má údajne obavy o svoj život.

V trestnom oznámení tvrdí, že ju v posledných týždňoch sleduje niekoľko vozidiel, čo dáva do súvislosti s Kollárom a jeho vplyvom, ktorý podľa nej ako predseda parlamentu má. Boris Kollár popiera, že by dal Richterovú sledovať.

Predseda parlamentu Boris Kollár priznal, že v roku 2012 fyzicky napadol svoju vtedajšiu partnerku. Tvrdí, že to bola skratová reakcia po tom, ako jeho partnerka hodila ich malé dieťa na vzdialenosť päť metrov a ohrozila jeho život.

“Priznávam sa, že som dal pár faciek svojej partnerke, ale iba preto, lebo hodila moje decko na päť metrov a mohla ho zabiť. Iba raz. Bol som v šoku, v zatemnení mysle,” povedal Kollár. „Dostala pár faciek. Nemusel ju nikto ošetrovať.”

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak