Type to search

POLITIKA

Šokujúci incident! Kandidát SaSky uprostred brutálnej bitky, lietali päste a tiekla krv!

Šokujúci incident! Kandidát Sasky Miroslav Martinka sa v uplynulých dňoch zúčastnil ako porotca súťaže vo varení guláša v obci Mojtín. To, čo nasledovalo ale nikto nečakal. Strhla sa ostrá pästná výmena a kandidáta drsne napadli. Čo sa to tam vlastne udialo?!

Obyčajná akcia sa zmenila priamo na horor, keď kandidáta Sasky Miroslava Martinku z ničoho nič napadli dvaja neznámi muži. Spolu so svojim bratom a ich rodinami si užíval atmosféru podujatia, kde sedel ako porotca pri varení gulášu a zrazu sa to stalo. Podľa slov kandidáta napadnutiu nepredchádzala žiadna výmena názorov, udialo sa to v zlomku pár sekúnd.

Kandidát nám priznal, že sa v obci Mojtín zúčastnil na varení gulášu, kde ho potom brutálne napadli. Na akcii bol v porote spolu s bratom a každý tam mal aj svoju rodinu. “Zrazu z neznámych dôvodov prišli ku mne dvaja chlapi, obliali ma pivom a začali ma biť a boxovať,” uviedol pre Nový Čas. Podľa jeho slov mu mali nadávať do “špiny”.

S odstupom času celý incident hodnotí Martinka tak, že v prípade jedného muža šlo len “o opilca, ktorý sa bije na každej akcii” a o druhom nevie nič. Ich mená nepozná a hodnotí to len na základe toho, čo sa mu dostalo do uší. “Ja som sedel na stoličke, mal som tam s bratom rodinu, pekne sme sa bavili a zrazu prišiel ku mne skopol ma zo stoličky a začali ma biť,” popísal incident.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak