Type to search

DOMÁCE

Čaputovej vláda trestuhodne nezvláda migrantov! Nelegálni prevádzači ich sem vozia v húfoch

Ako na divokom západe?! Vláda prezidentky SR Zuzany Čaputovej, ktorej šéfuje premiér Ľudovít Ódor, začína absolútne strácať kontrolu nad nelegálnou migráciou. Absolútne nečinný je aj politicky ladený policajný prezident Štefan Hamran, ktorý hýril aktivitou pri covide, vojne na Ukrajine, či kriminalizácii opozície, no nedokáže ochrániť Slovákov pred objektívnou a veľkou hrozbou, akou nelegálna migrácia rozhodne je.

Na sociálnych sieťach sa v utorok objavilo šokujúce video streľby, ktorá sa podľa našich informácií mala odohrať v obci Veľké Leváre. Jednať sa má o konflikt medzi slovenskou políciou a nelegálnymi prevádzačmi. Tí k nám vodia migrantov, lebo im Slovensko na základe rozhodnutí vlády a progresívne riadeného migračného úradu polícia vydáva potvrdenia legalizujúce ich pobyt. Takíto benevolentní sme k migrantom ako jediná krajina v našom regióne.

O situácii vo Veľkých Levároch informoval na sociálnej sieti generál vo výslužbe Ivan Ševčík, ktorý je zároveň kandidátom SNS do NR SR. „Hamran, tak sa mi zdá, že migračnú krízu si nezvládol. Nejako sa Ti to vymyká z rúk. Nezabúdaj , Ty ostreľovač, že pri streľbe dochádza k reálnemu ohrozeniu obyvateľov. Odstúp, rezignuj. Začni baliť,“ odkázal Hamranovi Ševčík.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak