Type to search

POLITIKA

Remišová si zastáva Matoviča: “My slušní ľudia sa MUSÍME brániť!”

Sudkyňa Barbara opäť zasahuje. K potýčke, ku ktorej došlo potom, ako šéf OĽANO, narušil tlačovú konferenciu Smeru, kedy z pohodlia auta cez megafón, ako slušný človek a politik, začal vyvreskovať, že „Smer zničil Slovensko“ atď…Medzi práve Matovičom a Robertom Kaliňákom zo Smeru, sa na sociálnej sieti už vyjadrila aj naša ľudová právnička, sudkyňa z ľudu, odborníčka na DPH, na strašenie medveďov, Veronika Remišová.

Tá kedysi odišla od Matoviča, aby pripravila o ľudí stranu Za ľudí. A odišla lebo sa nevedela stotožniť s chovaním Matoviča. Nuž, keď ale ide o „dobrú vec“ – kopanie do Smeru a zaručenie si vyššej nádeje na teplé miesto v NR SR, je pani Remišová zdá sa pripravená pozabudnúť.

„Keď sa vám človek, ktorý bol obvinený z členstva v zločineckej skupine dobíja do vlastného auta, jasné, že sa bránite… Reakcia Smeru je hodná reakcie násilníckeho gangu. Ak si toto dovolili v priamom prenose pred novinármi, čo si asi Smer dovolí k bežným ľuďom, keď sa dostane k moci?!“ napísala šéfka „bez ľudí“ na sociálnej sieti.

A ako vždy, zabudla spomenúť pár faktov. Lebo, ako vždy, to by už až tak dobre nevyznelo. K tomu netreba opäť zabudnút na to, že táto vyštudovaná bábkoherečka a nie veľmi úspešná politička, opäť nerešpektuhe prezumpciu neviny. A tým aj Ústavu SR a zákony naše i medzinárodný Dohovor o ochrane ľudských práv. Ale nevadí, veď ako už vieme po pexese a očiste cieľ svätí aj nezákonné prostriedky. Otázkou len je, že či práve tak sa nechová zločinecká skupina však áno… a či by mali slušní a demokratickí politici porušovať Ústavu a zákony.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak