Type to search

ŠOUBIZNIS

Rytmus šokuje: Nebudem držať hubu a krok – hrdo volím komunistickú stranu!

Rytmus považuje za najväčší problém Slovenska to, že nevieme rozlíšiť objektívnu žurnalistiku od tej, ktorá má za účel vymyť mozog a nabádať nás k tomu, čo si máme myslieť, koho máme nenávidieť a koho milovať.

Ako vidia predčasné voľby do NR SR slovenskí raperi? Po tom, čo sa Zverina v našom rozhovore ostro vyjadril, že podľa neho mnohí interpreti s veľkou sledovanosťou pri téme politiky a vyhranenia sa voči extrémizmu „držia hubu, lebo sa boja, že prídu o followerov”, sa na sociálnych sieťach vedie polemika o tom, či by sa raperi mali vyjadrovať k takýmto témam.

Portál Refresher sa preto opýtal slovenských raperov na to, ako vidia septembrové parlamentné voľby a mnohých prekvapil najmä Rytmus, ktorý v tom má jasno a je podľa neho dôležité, aby sa interpreti vyjadrovali k politickej situácii na Slovensku. „Samozrejme, že je to dôležité. A preto budem voliť Komunistickú stranu Slovenska (KSS) číslo 6. a prečo? Pretože ako Zverina povedal, mali by sme sa vyjadriť, keďže máme veľa followerov a vieme ovplyvniť spoločnosť,“ povedal Rytmus. Okrem Rytmusa vyjadrili otvorenú podporu komunistom aj členovia kapely Kuky band.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak