Type to search

POLITIKA

Idú mu to spočítať! Ženy naprieč Slovenskom reagujú na Kollárove NECHUTNOSTI!

Po kontroverzných slovách sa mu to rozhodli spočítať! Bývalý predseda parlamentu Boris Kollár (58) šokoval svojimi vyjadreniami v relácii u Filipa, prostorekého syna Richarda Sulíka (56), s názvom Fiki Unchained.

Venoval sa v nej nielen celému zoznamu svojich partneriek a detí, ale nechal verejnosť nahliadnuť aj do osobného tabu vrátane sexuálnych praktík či milostných preferencií, pričom mnohé detaily sú nepublikovateľné. Tieto slová nenechali chladnými ženy z celého Slovenska. Nad rečami najznámejšieho multiotecka neskrývajú rozhorčenie. Čo Kollárovi odkazujú?

Nikolka (26), Poprad

– Som šťastne vydatá, ale ešte bezdetná. Tomuto naozaj nerozumiem. Neverím, že je v tom neodolateľný šarm a čaro osobnosti. Je to odporné z jednej aj druhej strany. V normálnej spoločnosti by takýto človek bol na jej okraji alebo ešte nižšie.

Romana (23), Poprad

– Aj keď pracujem v zahraničí, viem, kto je Boris Kollár a lámať rekordy sa dá určite aj ináč. Dnes mám narodeniny a ani ako darček by som si ho nepriala. Alebo žeby to bolo o tom, čo ponúkne? Vidím to, že mnohé dnešné baby sú extrémne na peniaze a sú ochotné urobiť doslova čokoľvek, aby ich mali čo najviac. A tu zrejme spájajú príjemné s prospešným.

Petra (23), Piešťany

– Ja ho za toto neodsudzujem, nie je to len o ňom, keby tá žena s ním nechcela ísť, tak nepôjde. Nemyslím si však, že takýto človek patrí do verejného života.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak