Type to search

POLITIKA

SNS zaujala bojový postoj: Zastaviť ZLO v podobe Ivana Korčoka!

Koaličná SNS pozvala na stretnutie kandidáta na prezidenta a predsedu Národnej rady SR Petra Pellegriniho aj premiéra Roberta Fica. „SNS je presvedčená, že druhé kolo prezidentských volieb je o boji koalície s opozíciou. Ivan Korčok je neprijateľné zlo,“ uviedla strana.

Koaličná SNS pozvala na stretnutie kandidáta na prezidenta a predsedu Národnej rady SR Petra Pellegriniho (Hlas-SD) aj premiéra Roberta Fica (Smer-SSD). Podčiarkla, že Pellegriniho pozvala bez akýchkoľvek podmienok ako gesto s cieľom „zastaviť zlo v podobe Ivana Korčoka“. Stretnutie v súvislosti s prezidentskými voľbami avizuje na 2. apríla o 10.00 h v centrále SNS.

„SNS je presvedčená, že druhé kolo prezidentských volieb je o boji koalície s opozíciou. Sme presvedčení, že sme povinní spoločne a nerozdielne vyjadriť politický názor, že Ivan Korčok je neprijateľné zlo. SNS si uvedomuje zložitosť situácie,“ uviedla strana.

Podotkla, že v prvom kole bol priestor na „voľbu srdcom“, v druhom však treba rozhodovať s rozumom. Tvrdí, že opozícia sa aktivizuje, preto musí koalícia vyslať verejnosti jednotný signál. SNS verí, že Pellegrini prijme podanú ruku a nasledujúce dva týždne naplno zabojuje o svoju pozíciu.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak