Type to search

POLITIKA

Mazurek vybuchol a pustil sa do Matoviča: „Slúžiš bankám a miliardárom!“

Edita Silna
Edita Silna aug 20


Milan Mazurek natočil video, kde hovorí, premiér Igor Matovič nepomáha obyčajným ľuďom a slovenským podnikateľom, ale bankám a miliardárom.

 

“Drahí priatelia, vláda Igora Matovič otvorene slúži zahraničným bankám a obyvateľov slovenskej republiky má až na tom poslednom mieste,” otvorene začal Milan Mazurek.

 

“Igor Matovič kŕmil všetkých obyvateľov o tom ako zvládame koronakrízu, ako sme príkladom pre všetky ostatné štáty Európskej únie a dokonca celého sveta sa dnes ukazuje že pravda a realita je zase len o trochu iná,” pokračoval Mazurek.


Slovenská republika v poklese ekonomiky dobehla Taliansko alebo Španielsko. “Vo všetkých krajinách Európskej únie sme sa spolu s týmito štátmi umiestnili na popredných priečkach v rýchlosti padania našej ekonomiky,” upozorňuje Mazurek.

 

„Igor Matovič len minulý týždeň slávnostne odprezentoval „prevratnú“ dohodu s bankami, ktorým vlastne odpustil bankový odvod, výmenou za prísľub väčších investícií do Slovenskej ekonomiky. Bankový odvod v hodnote približne 300 miliónov eur tak neposilní štátny rozpočet, ale ostane nenažratým bankárom na nové jachty a ostrovy.“ napísal Mazurek.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak