Type to search

SPRÁVY

HRÔZA! Heriban prehovoril o ŤAŽKÝCH časoch: Kvôli Lučanskému musel mať ochranku!

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik jún 11

Komediálny seriál Pumpa reaguje na aktuálne udalosti na Slovensku cez trojicu mužov stretávajúcich sa na benzínke. Už prvé časti vyvolali mnoho kontroverzných názorov, pričom najnovšie prehovoril jeden z účinkujúcich Dano Heriban, ktorý prezradil situáciu, keď mu do smiechu rozhodne nebolo.


Pumpár Mickey (Michal Kubovčík), taxikár Dano (Dano Heriban) a štamgast Jari (Tibor Vokoun) si na Pumpe rozhodne nedávajú servítku pred ústa. Spoločne sa snažia reflektovať na udalosti, ktoré rezonujú spoločnosťou. Tak sa stalo aj v januári tohto roku, keď sa hosťom stala ministerka spravodlivosti Mária Kolíková.

 

Témou rozhovoru bola aj samovražda Milana Lučanského, kde Heriban naznačil, že musel mať zrejme niečo za ušami. ,,No, Kuciak ani Palach to nebol,“ vyhlásila Kolíková. Po odvysielaní škandalóznej epizódy prišli útoky aj na adresu samotných hercov. „Po epizóde s ministerkou Kolíkovou mi prišlo veľa správ. Boli tam hrozné veci, z čoho mi bolo dosť zle. Predstava, že budem chodiť domov s obavami – a ozývať sa blízkym, či je všetko v poriadku – je strašná,“ uviedol v rozhovore s Marekom Vagovičom v relácií NA SCÉNE.

 

Hviezda seriálu Horná Dolná upozornila, že mnohí Slováci si neuvedomili, že trojica hercov išla podľa scenára a iba hostia prezentujú sami seba. Situácia bola natoľko vážna, že došlo aj na vyhrážky smrťou. ,,Mali sme aj ochranku. Ono to potom po nejakom čase vyšumelo. No bolo to strašne nepríjemné a zaskočilo ma to, bolo nám z toho zle. S Miškom sme premýšľali o všetkom, či to má vôbec zmysel a ako to celé uchopiť, ako pokračovať ďalej,“ dodal, pričom sú pri natáčaní ďalších epizód viac opatrnejší.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak