Type to search

ŠOUBIZNIS

LUXUS V OBLAKOCH. DRAKE SI KÚPIL LIETADLO ZA 100 MILIÓNOV!

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 15

Kanadský raper sa obklopuje luxusom, ktorý mu závidí nejeden umelec z brandže.

Raper Drake nemá o peniaze núdzu a svojim posledným počinom to len potvrdzuje. Bezpochýb patrí medzi najlepších zarábajúcich interpretov na celom svete. Tentokrát sa na svojm Instagrame pochválil zábermi zo svojho novo kúpeného, súkromného lietadla Boeing 767 za desiatky miliónov dolárov. Lietadla tohto typu majú hodnotu okolo 75 až 100 miliónov dolárov, čo nie je malá čiastka ani medzi celosvetovú superstar ako Drake.

(Interiér nového, superluxusného lietadla)

Umelec si na lietadlo nechal vyobraziť slovné spojenie Air Drake a logo spoločnosti October’s Very Own. Vďaka videám, ktoré už obleteli svet, sme sa aj my mohli pozrieť do interiéru tohoto skvostu a nechýbajú zlaté pohovky či pozlátené steny. Drake zároveň všetkých upozornil, že lietadlo vlastní na 100% on sám, a tak nejde o spoluvlastníctvo či prenájom. 32 ročný raper bude svoje lietadlo využívať hlavne na prepravu počas celosvetového turné.

Neskôr vyšlo najavo, že lietadlo síce podľa vlastných slov naozaj vlastní Drake, ale vzniklo vďaka novej spolupráci s kanadskou prepravnou spoločnosťou Cargojet. Zatiaľ nie je úplne jasné, ako bude vzájomná spolupráca vyzerať, ale firma si už časť svojho záväzku splnila, keď raperovi postavila na mieru upravený súkromný stroj.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak