Type to search

DOMÁCE ŠOUBIZNIS

VIEME, KOĽKO ZARÁBAJÚ HERCI ZO SERIÁLU OTECKOVIA!

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 30

Zarábajú ako králi! Markizácky seriál Oteckovia sa stal ťahákom televízie a má veľké množstvo fanúšikov všetkých vekových skupín.

 

Popri hercoch dospelákoch zožali obrovskú slávu aj malé hviezdičky, ktoré sa vďaka účinkovaniu v projekte dostali na pomyselný herecký Olymp. Všade, kde sa objavia, spôsobia rozruch a ľudia ich doslova žerú. S popularitou a dennodenným časom strávným pred kamerami však prichádza aj zaslúžený zárobok. Oteckovia hlásia pokračovanie a naše malé talenty sa poriadne nabalia.

 

(Seriál sa teší veľkej obľube)

 

Detské hviezdy Tobias Král, Maroš Baňas, Laura Gavaldová, Jakub Horák, Izabela Gavorníková či Karin Qayumová sú dnes celému Slovensku dobre známe. Netreba však zabudnúť ani na populárnu Zuzanu Kravárikovú či Olivera Oswalda. Za ich slávou je práve účinkovanie v seriáli Oteckovia a treba uznať, že im to ide naozaj skvele.

 

Malí herci sa plnohodnotne zaradili medzi ostrieľaných dospelákov, ktorí už roky stoja pred televíznymi kamerami. To sa odrazí aj na ich honorároch, ktoré rozhodne nie sú malé. Ich rovesníci môžu o podobných peniazoch iba snívať.

 

 

„Záleží na tom, koľko dní z mesiaca nakrúcajú, ale za jeden deň môžu dostať tak 80-100 eur. V priemere nakrúcajú tak 10 dní v mesiaci. Mohli by si tak zarobiť aj 1000 eur,” prezradil zdroj zo štábu. Tvorcovia sa práve v týchto dňoch vrhli do novej, už tretej série a nakrúcanie je v plnom prúde. „V týchto dňoch sme začali nakrúcať novú sériu, ktorá bude opať plná humorných rodinných situácii. Diváci sa majú rozhodne na čo tešiť,” povedala PR manažérka Markízy Adriana Podobová.

 

(Hlavné postavy seriálu Oteckovia)

 

Nie je žiadnym tajomstvom, že kráľovské príjmy majú aj seriáloví oteckovia. Práve Filip Tůma, Braňo Deák, Vlado Kobielsky a Marek Fašiang sú na obrazovkách najčastejšie, a sú samozrejme hlavnými postavami, ktoré vie televízia patrične ohodnotiť. A práve preto si najviac naplnia vrecká práve oni. „Za jeden nakrúcací deň majú hlavné postavy od 500 do 800 eur,” povedal človek zo štábu. Podľa jeho slov strávia herci pred kamerami tak tri až desať nakrúcacích dní v mesiaci. Ich honorár by tak mohol byť v tom najlepšom až 8 000 eur.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak