Type to search

DOMÁCE SPRÁVY

TRAGÉDIA NA VÝCHODNOM SLOVENSKU! TELO NAŠLI S PRESTRELENOU HLAVOU!

Edita Silna
Edita Silna jún 25

Smrť na východe Slovenska! V utorok našla polícia telo len 24-ročného Jakuba bez známok života. Zatiaľ nevieme, či sa mladík zastrelil alebo bol chladnokrvne zavraždený.

Polícia u nebohého muža spravila domovú prehliadku. Rodina ani známi nevedia, čo sa presne stalo, polícia pracuje s rôznymi teóriami, ktoré ale podľa rodiny nedávajú zmysel. Ako sa Jakub (†24) dostal zo Žiliny až na východ Slovenska nie je zatiaľ známe.

 

 

“V utorok ráno bolo v katastrálnom území obce Vyšné Nemecké (okr. Sobrance) nájdené telo 24-ročného muža bez známok života so strelným poranením v oblasti hlavy. Okolnosti, za akých k poraneniu došlo, polícia vyšetruje, a v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre podozrenie z trestného činu zabitia. Bližšie informácie v tejto chvíli nie je možné poskytnúť,”  informovala košická krajská policajtka.

 

Isté je, že mal navštíviť zubára na Ukrajine. “Kto by chodil na Ukrajinu s vlastnou zbraňou keď si chcel dať opraviť zuby?” pýta sa Martina, ktorá je blízkou osobou Jakuba.

 

 

Polícia pri ňom našla jeho doklady, no mobil pri sebe nemal. Podľa zistení portálu topky.sk, polícia mu našla na jeho rukách pušný prach z jeho vlastnej zbrane a pri sebe mal hotovosť 2500 eur. “Vlastnil zbrojný preukaz a mal na seba legálne štyri zbrane, pretože pracoval ako strážnik,” priblížila skutočnosť Martina. Polícia sa zatiaľ k prípadu nevyjadrila.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak