Type to search

DOMÁCE ŠOUBIZNIS

KOLLÁROVA EX S PROSTITÚTKOU NA VÝLETE. NEBUDETE VERIŤ, KAM ŠLI!

Edita Silna
Edita Silna júl 01

Tmavovlasá Barbara Bátorová bola ako milenka po boku politika Borisa Kollára niekoľko mesiacov, zatiaľ čo jeho partnerka Andrea Heringhová sa doma starala o ich spoločné deti. Teraz sa ukázala na fotkách v nie veľmi dobrej spoločnosti.

Bohatý muži a ľahké mravy zrejme Bátorvú stále neopustili. Do Monte Carla sa vybrala so svojou kamarátkou, ktorá bola pred časom zatknutá za prostitúciu. V minišatách a vysokých lodičkách si užívali reštaurácie a kluby plné milionárov z celého sveta. Silikónová brunetka pred časom navyše porodila dieťa. Iné mamičky sedia doma na materskej dovolenke a o šampanskom v Monte Carle si môžu nechať iba zdať.

 

(Barbara Bátorová s kamarátkou zo sexškandálu)

Popri návštevníkoch monackých baroch je Bátorvej exmilenec Boris Kollár malá ryba. Dnes už by asi na túto mladú mamičku nestačil.

Výlet na Francúzskej riviére sa rozhodla Bátorvá absolvovať so svojou dobrou kamarátkou Denisou. Ich kamarátstvo je dlhoročné a zrejme ani jeden šrám nezanechal na ich vzťahu ani nemorálny čin mladej Denisy. Tá pred pár rokmi vyrazila do Egypta so známou modelkou, kde poskytovali erotické služby mužom za peniaze. Pri milostnom akte ich zadržala miestna polícia, ktorá prostitúciu v krajine netoleruje.

 

(V Monacu: Bátorová pred pár mesiacmi porodila a už si užíva luxusnú dovolenku)

Zasahovať muselo naše Ministerstvo zahraničných vecí aby zatknuté devy ľahkých mravov vydali na Slovensko. Exmilenka Borisa Kollára sa rozhodla s bývalou egyptskou radodajkou stráviť niekoľko dní v meste plnom boháčov, Rolls-Roycov a jácht. Tam si pravdepodobne kamarátku Bátorovej môžu návštevníci dovoliť na lusknutie prsta. V Egypte si totiž podľa policajného záznamu za hodinu v prepočte účtovala asi 840 eur.

 

(Podobné fotky Bátorovej nájdete neúrekom)

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak