Type to search

DOMÁCE POLITIKA SPRÁVY

KISKA PO ODHALENÍ KOČNEROVEJ KOMUNIKÁCIE TVRDO ÚTOČÍ NA SMER!

 

Exprezident Andrej Kiska hovorí o mafiánskom štáte počas vlády Smeru-SD.

 

Marian K. a nitriansky podnikateľ Norbert Bödör mal podľa Kisku mať “pod palcom” políciu a zneužívať ju v prospech Smeru-SD. Kiska to uviedol na sociálnej sieti v reakcii na komunikáciu podnikateľov, ktorú zaistila a rozšifrovala polícia.

 

(Marian K. je obvinený aj z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka)

 

“Marian K. a Bodör mali pod palcom políciu na čele s Gašparom (bývalým policajným prezidentom Tiborom Gašparom, poznámka TASR), ktorú hrubo vo svoj prospech a v prospech Smeru zneužívali proti novinárom, advokátom, prezidentovi a mnohým iným,” skonštatoval s tým, že od vraždy novinára Jána Kuciaka vychádza na povrch veľa skutočností o prepojení mafie s vládnou mocou.

 

Vo svojom vyjadrení Kiska, ktorý zakladá stranu Za ľudí, apeluje na premiéra Petra Pellegriniho (Smer-SD). Pýta sa, kde je a “prečo nemá tlačovku a negarantuje, že takéto veci sa už nedejú a nebudú sa opakovať”.

 

(Časť tejto komunikácie predložil senátu Špecializovaného trestného súdu v Pezinku prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry Ján Šanta vo veci údajného falšovania zmeniek TV Markíza a marenia spravodlivosti. V kauze sú obžalovaní Marian K. a niekdajší riaditeľ televízie Pavol R.)

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak