Type to search

ŠOUBIZNIS

Belohorcová vyšla s pravdou von a prezradila, prečo sa nevráti na Slovensko!

Edita Silna
Edita Silna aug 21

 

Domov iba na návštevu! Zuzana Belohorcová (43), ktorú majú mnohí stále zafixovanú ako moderátorku erotických relácií Láskanie či Pěříčko, je už na míle vzdialená televíznemu svetu.

 

V slnečnom Miami býva spolu s manželom Vlastom Hájekom (43) a s ich deťmi Salmou (9) a Neviom (5) v pohodlí luxusného mrakodrapu blízko pláže a nič na tom nemieni meniť. Známa exmoderátorka porozprávala, čo na Amerike miluje a čo jej, naopak, naháňa strach.

 

Chcete tam už teda natrvalo zostať?

Američanmi nikdy nebudeme, to je logické, ale zelená karta by nás oprávňovala byť v Amerike bez obmedzenia. Teraz máme biznis víza, ktoré sú na 5 rokov, a ja ako Slovenka si musím to vízum predlžovať každé dva roky. Zelená karta by nás potešila, ale ak nebude, budeme si stále predlžovať tie biznis víza. Podmienky na zelenú kartu spĺňame, ale nie je to jednoduché, pretože sa neudeľuje každému. Jediná nevýhoda je, že kto získa zelenú kartu, musí zdaniť všetko, čo zarobí aj v tej svojej krajine, aj v Amerike. Ale my už v Česku ani na Slovensku nič nevlastníme, takže pre nás by tá karta bola fajn.

 

(Americký sen: Zuzane sa na Miami páči, život bez mora si už nevie predstaviť)

 

Čím vám Amerika tak učarovala a ako dlho tam už ste?

Už tam budeme 10 rokov, strašne rýchlo to letí… Presťahovali sme sa tam, keď mala Salma dva mesiace. Sme radi, že sme urobili ten krok, lebo sme tam spokojní, nič nám tam nechýba. Samozrejme, život je tam trošku drahší ako tu, človek sa musí obracať, ale keď je šikovný, nájde si svoje miesto a má dobrý príjem.

 

Aký je tam život v porovnaní so Slovenskom?

Tam toho nepotrebujete veľa, žiadne zimné „gumy“ ani oblečenie… Iba šľapky, plavky, kraťasy, tielko. Život na South Beach mi vyhovuje. Mám pocit, že na Slovensku strašne ľudia všetko riešia, hádžu formu. Tam sú ľudia prirodzení, nikto sa tam nemá potrebu na nič hrať. Aj na sociálnych sieťach vidím, ako tu všetci riešia značky. Rada si kúpim nejaké kvalitné topánky, lebo tie nohy ma nesú, mám i zopár značkových kabeliek. Ale nepotrebujem mať každý rok nejakú novú kolekciu. Rada si kúpim niečo krásne a za dobrú cenu. A kto žije v Amerike, naučí sa kupovať v zľavách, pretože čo je tam teraz nová kolekcia, o týždeň je už stará. Radšej kúpim niečo svojim deťom a urobím im radosť.

 

(V prvom rade mama: Všetko sa točí okolo Nevia (5) a Salmy (9))

 

Čo vás viedlo k tomu zadovážiť si penzión?

Dva roky som aktívna na instagrame a každý sa ma tam pýtal ohľadom ubytovania, aby som im poradila… Tak hovorím manželovi: „Som ja nejaká realitka alebo cestovka? Poďme niečo kúpiť, vymyslieť!“ Potom prišla táto možnosť, tak sme si povedali, že to vyskúšame. Viem, že práca s ľuďmi bude náročná, aj Česi a Slováci budú tvrdý oriešok, ale, samozrejme, každý je u nás vítaný. Ak nás to bude baviť, budeme v tom pokračovať, keď nie, nehnuteľnosť predáme a ideme ďalej.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak