Type to search

SPRÁVY ZAHRANIČIE

Vieme, prečo kráľovná odmietla Harryho a Meghan!

Edita Silna
Edita Silna aug 21

Keď sa princ Harry (34) a vojvodkyňa Meghan (38) rozhodli založiť si rodinu, presťahovali sa z apartmánu v Kensingtonskom paláci do ich nového vidieckeho sídla Frogmore Cottage. Ich plány však boli úplne iné. Prečo?

 

Ich cieľom bolo získať čo najviac súkromia na výchovu ich malého syna Archieho Harrisona. Zdá sa však, že vidiecke sídlo Frogmore Cottage nebolo ich prvou voľbou. Nové informácie naznačujú, že kráľovský pár sa skutočne pýtal kráľovnej, či by sa nemohli presťahovať do hradu Windsor.Práve tam trávi kráľovná Alžbeta II. (93) a jej manžel princ Filip (98) väčšinu svojho času.

 

(Hrad Windsor: sem mali Harry s Meghan a ich synom pôvodne namierené)

 

Túto myšlienku však boli donútení zavrhnúť, pretože kráľovná trvá na tom, že hrad nie je najlepším miestom na výchovu a budovanie mladej, rozrastajúcej sa rodiny.„Nachádzajú sa tam prázdne spálne a apartmány, po ktorých môže kráľovský pár poškuľovať. Rovnako by ich mohli zaujímať niektoré bývalé obytné štvrte v areáli hradu, ktoré boli zrekonštruované na iný účel,“ vyjadril sa autor publikácií o kráľovskej rodine Hugo Vickers.

 

(Frogmore Cottage: ich terajšie sídlo)

 

Ale napriek tomu si myslím, že nie je úplne vhodné, aby tam bývala mladá rodina, podotkol Hugo Vickers. Napriek všetkému si princ Harry s vojvodkyňou Meghan vytvorili z Frogmore Cottage s piatimi spálňami svoj vysnívaný domov. Takže sa zdá, že sa zariadili po svojom.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak