Type to search

POLITIKA SPRÁVY

FOTO: Čaputovej najnovší trapas prirovnávajú k vojvodkyni Kate!

Edita Silna
Edita Silna aug 22

 

Dovolenka, turistika, návšteva Žiliny a teraz aj cesta do Nemecka. Zdá sa, že prezidentka Čaputová je zaneprázdnená. Čas si možno nenašla na jednu veľmi dôležitú návštevu.

 

Reč je o vynechaní “rande” v kaderníckom salóne. Čaputovej fanúšikovia si všimli, že počas nedávnej turistiky vo Fatre mala inak vždy upravená pani prezidentka trochu zanedbané vlasy. Jej cestičku vo vlasoch zdobili šediny. Zaneprázdneným dámam sa niekedy stane, že na návštevu dvorného kaderníka im občas nevyjde čas. Stalo sa to napríklad aj vojvodkyni z Cambridge, Kate Middletonovej, keď ukázala rovnaký problém v roku 2013.

 

Anglické médiá vtedy riešili, či je za jej šedinami rodičovstvo. Hádali, či jej zaberá výchova detí toľko času, že na seba si ho nejako nevie nájsť. Niektorí zalamovali rukami, že tvorí s Williamom parádny pár – ona šedivá a on plešatý.

 

(Za sivé vlasy sa nemusí nikto hanbiť, ale za sivé odrasty rozhodne ano! – Na fotke Vojvodkyňa z Cambridge Kate Middletonová)

 

Či slovenská hlava štátu vynechala návštevu salónu svojho celebritného “hair stylistu” Jána Molnára, palác nepovedal. Vlasové faux pas nekomentoval ani kaderník, hoci zhliadnuc fotografie prešedivenej cestičky medzi prezidentkinými zlatými vlasmi, mohol by zalomiť rukami.

 

(Sivé odrasty Slovenskej prezidentky Zuzany Čaputovej)

 

Hovorí, že keď sa jej prvýkrát ozval, bolo čo opravovať. „Ja som taký drzý. Napísal som Zuzke, že by som jej veľmi rád opravil tú žltú farbu. A ona že dobre. Priznal som sa aj, že som ju volil a skritizoval som jej farbu vlasov,“ povedal. Nuž, či ide o nedostatok času alebo problémy, zostáva len hádať. Možno sa Zuzana Čaputová o pár rokov zaradí medzi politikov, ktorí vo funkcii zošediveli úplne.

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak