Type to search

ŠOUBIZNIS

TOTO by ste nečakali! Jasmina prezradila pravdu o jej vzťahu s Rytmusom!

Láska na prvý pohľad? Zabudnite! Jasmina Alagič konečne odtajnila, ako sa to celé medzi ňou a Rytmusom začalo.

 

Príbeh, aký zažívajú oni dvaja, by chceli zažívať mnohí ich fanúšikovia. Keď sa Rytmus a Jasmina dali dokopy, veľmi rýchlo sa zhodli na tom, že pre oboch je v živote najdôležitejšia rodina. Rytmus už dávno túžil po tej vlastnej, a najmä túžil stať sa otcom, keďže on sám s tým svojím to až také šťastné nemal.

 

A išlo im to celkom pekne po poriadku v duchu hesla Postav dom, zasaď strom, sploď syna. Rytmus krátko po začiatku ich vzťahu kúpil dom, ktorý si polu s Jasminou vyhliadli, a ona ho začala zariaďovať. O pár mesiacov potom oznámili zásnuby a na Vianoce nadelili svojim fanúšikom tú najkrajšiu správu, a to, že sa stanú rodičmi.

 

(Z Rytmusa je konečne šťastný tato, ten pocit, ktorý zažíva ako otec, sa ničomu nevyrovná. Jasmina však teraz prezradila niečo veľmi prekvapivé)

 

Keďže im to s Rytmusom spolu tak perfektne klape, každý by si myslel, že od začiatku to medzi nimi bola láska na prvý pohľad. Jasmina však povedala, ako to bolo v skutočnosti.

 

(Keď sa Rytmus po siedmich rokoch vzťahu rozišiel s Darou, padla mu do oka moderátorka SuperStar Jasmina Alagič, a tak na sociálnej sieti opakovane zdieľal video s jej moderátorským vstupom v SuperStar, až z toho bola podráždená a vtedy ešte určite netušila, ako sa napokon ich vzťah vyvrbí)

 

Lenže Rytmus sa ukázal ako muž činu a Jasmine navrhol osobné stretnutie. Hoci sa príliš nepoznali, podľa Jasminy po piatich vetách mali obaja pocit, že sa poznajú sto rokov, a potom to už išlo samo… Jasmina už pri prvých spoločných fotkách, ktoré zverejnila na sociálnej sieti, tvrdila, že si si Rytmusom od začiatku sadli. Jej partner  sa navyše prejavil ako neskutočne starostlivý, chápavý a obetavý muž. Jasmina tvrdí, že ak im takto bude spolu aj o niekoľko rokov, bude tou najšťastnejšou ženou na svete. Nuž bolo by to skvelé nielen kvôli nim dvom, ale potešilo by to aj ich fanúšikov, ľudia potrebujú vidieť, že láska funguje.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak