Type to search

SPRÁVY ZAHRANIČIE

Migranti na slovenských hraniciach spravili poriadny rozruch!

Edita Silna
Edita Silna okt 04

Bieloruský kamionista začul zo zaplombovaného návesu svojho kamióna búchanie. Jeho “tovarom” boli migranti!

 

Na slovensko-rakúskom hraničnom priechode Jarovce – Kittsee objavili policajti vo štvrtok v návese kamióna nelegálnych migrantov. Informuje o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.

Zmiešanú hliadku slovenských a rakúskych policajtov na hraničnom priechode oslovil bieloruský kamionista, ktorý začul zo zaplombovaného návesu svojho kamióna búchanie.

 

(Troch migrantov z Afganistanu objavili vo štvrtok aj počas vykladania kamióna v žilinskej spoločnosti. Ilustračná foto)

 

„Policajti po preverení a otvorení návesu za účasti colníkov zistili, že v návese kamióna sa skutočne nachádzali štyria cudzinci, pravdepodobne z Afganistanu,“ priblížila polícia. Muži boli následne odovzdaní cudzineckej polícii, ktorá bude ďalej riešiť ich neoprávnený pobyt.

 

Pozrite, ako sa Milan Mazurek vráti do parlamentu!

Exposlanec ĽSNS Milan Mazurek bol odsúdený za extrémistické trestné činy….

 

„Vodič nákladného vozidla uviedol, že nevedel o ich prítomnosti,“ spresnila polícia. Na miesto dorazila aj policajná národná jednotka boja proti nelegálnej migrácii a mobilná jednotka, ktoré budú neoprávnený pobyt cudzincov riešiť.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak