Type to search

POLITIKA SPRÁVY

Tomáš Drucker prezradil, či pôjde do vlády so Smerom!

Edita Silna
Edita Silna jan 22

Jedinou šancou pre sociálne zameraných voličov je politická strana Dobrá voľba. V otvorenom liste Slovákom, ktorí si po februárových voľbách želajú sociálne orientovanú vládu, to odkazuje líder Dobrej voľby a exminister zdravotníctva a vnútra Tomáš Drucker.

 

Silný sociálno-demokratický program, skutočné riešenia pre zdravotníctvo, seniorov či mladé rodiny už totiž podľa Druckera terajšia vládna strana Smer-SD nedokáže zabezpečiť. „Jednak kvôli vlastnému opotrebeniu, ale hlavne preto, že v ďalšej vláde nebude. Má takmer nulový koaličný potenciál a pre takmer všetky ostatné strany je dnes už toxická – či s Robertom Ficom, alebo Petrom Pellegrinim,“ konštatuje bývalý minister v otvorenom liste voličom Smeru.

 

(Tomáš Drucker, volebný líder strany Dobrá voľba)

 

Slovenskí voliči sú podľa Druckera sklamaní politikmi, prechádzajú k extrémnym riešeniam alebo nechcú ísť voliť, lebo nemajú koho. Chcú konečne vidieť výsledky, a nie večné hádky a spory. „Budeme predkladať riešenia pre ľudí, ktorí si zaslúžia lepšie zdravotníctvo, dôstojnú penziu, ale aj jednoduchší štart do života pre mladých,“ sľubuje voličom Drucker s tým, že ak Dobrá voľba dostane vo voľbách dostatočnú podporu, bude presadzovať taký program, aký ľudia od sociálne orientovanej strany očakávajú.

 

Alojz Hlina: V budúcej vláde chcem radšej Druckera ako Kollára

Bývalý minister zdravotníctva a vnútra Tomáš Drucker (41) len nedávno založil stranu…

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak