Type to search

DOMÁCE POLITIKA

Toto je spôsob, akým môže Počiatek prísť o vilu v Cannes

Edita Silna
Edita Silna feb 11

Bývalý šéf vyšetrovacieho tímu Gorila Lukáš Kyselica vraví, že existuje možnosť po voľbách zobrať Počiatkovi vilu v Cannes.

 

Na to, že exminister Počiatek vlastní luxusnú vilu v prominentnej časti francúzskeho Cannes, poukázal Igor Matovič. Označil ho za skorumpovaného politika a uviedol, že Počiatek získal majetok nelegálne. Na bránu Počiatkovej vily zavesil papiere s nadpisom „Majetok Slovenskej republiky“.

 

Líder OĽaNO vo videu hovorí, že Počiatek má v Cannes sluhov, ktorí mu spravujú vilu. „Dva domy odtiaľ je taká búdka, kde stráži sbskár, ktorý nám povedal, že tam býva Michel. Dozvedeli sme sa, že Počiatek si na Francúzskej riviére necháva hovoriť Michel,”uviedol Matovič.

Matovič odkázal Ficovi, čo si o ňom myslia ľudia v uliciach

Na svete neexistuje štát, kde by si jedna osoba sprivatizovala…

Kyselica z OĽaNO v debate Denníka N povedal, že o prípad sa zaujímal aj francúzsky minister vnútra. Bývalý šéf vyšetrovacieho tímu Gorila tvrdí že bude možné Počiatkovi vilu vziať.

 

Nahrávka Gorily sa podľa Kyselicu „určite bude dať použiť“ pri vyšetrovaní prípadu. Polícii by podľa neho pomohlo, keby ju mala skôr, než sa našla u Kočnera.

ŠKANDÁL: Fico bol Kočnerov šéf! Tu je dôkaz

Podľa komunikácie Mariana Kočnera a Norberta Bödöra cez Threemu…

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak