Type to search

SPRÁVY

Matoviča konfrontovala fanynka pikantým odkazom! TOTO rozhodne nečakal

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik máj 21

Igor Matovič zažíva v koži nového slovenského premiéra rôzne situácie. Okrem poďakovaní, nadávok či prosieb sa ale občas objaví aj flirt či nečakané ponuky. To je aj prípad jednej z fanyniek, ktorá svojimi slovami pobavila Slovákov.

 

Premiér si už počas pármesačného zastávania vysokej politickej funkcie zvykol na kadečo a nedávno dokonca šokoval obsluhu na Úrade vlády, keď urobil čosi, čo sa za 30 rokov ešte nestalo. Kým jedny ho za jeho skutky a slová hania, iní vynášajú do nebies. Okrem kritiky a pochvál sa ale Igorovi Matovičovi pravidelne ozývajú aj žiadostivé fanynky, ktoré 47-ročného politika vnímajú aj ako muža.

 

A hoci je premiér dlhé roky šťastne ženatý, čo dokazujú aj posledné zábery z jeho oslavy narodenín, viaceré ženy neváhajú prejaviť o neho záujem. To je aj prípad pani Blanky, ktorá sa nezdržala pri Matovičovom najnovšom statuse: “20. mája 2020… deň, keď nielen chlapi sa tešili z HORE BEZ,” čím narážal na uvoľňovanie opatrení ohľadne nosenia rúšok.

Fanynka sa dvojzmyselne znejúceho textu okamžite chytila: “Premiér Igor Matovič. A kedy Vás uvidíme hore bez? Keď máte v sebe humor aj v politike. Aspoň to nám okoreníte. Som v zrelom veku 48 rokov. A VY ste taký se*symbol. Ja nezadaná. No Vy, škoda, ženatý. Dúfam, že nedostanem priestupok za hriešne slová. A snáď sa priučím k Vašim zákonom. Vaša Zusulová č. 2.,” pobavila komentárom. Zusulovou zrejme myslela obvinenú Zsuzsovú, ktorá robila pre Kočnera volavku a snažila sa lascívnou komunikáciou a fotografiami zdiskreditovať politikov. Premiér však na zábavný komentár zatiaľ nezareagoval.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak