Type to search

POLITIKA

Mazurek vyštartoval po Matovičovi! TOTO súčasná vláda NEUSTOJÍ

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik jún 07


Milan Mazurek v parlamente ostro skritizoval nový program stability vlády Igora Matoviča. Podla Mazurek nová vláda ide pomáhať osadníkom, bankám a EÚ.

 

Mazurek tvrdí, že pre ľudí žijúcich v osadách vláda vyčlenila v čase krízy 263 miliónov eur, z čoho pôjde na nové domy 42 miliónov, zvýšenie príspevku na bývanie a zlepšenie jeho dostupnosti až v hodnote 40 miliónov, noví asistenti a pedagogickí pracovníci pre osadníkov, spolu s navýšením normatívu na deti z osád pre rozpočty škôl, ktoré navštevujú v hodnote viac ako 70 miliónov, navýšenie podpory v hmotnej núdzi pre osadníkov o viac ako 20 miliónov a množstvo ďalších menších výdavkov.

 

“Nie je podľa mňa správne, keď na jednej strane kritizujete to, že ľudia, ktorí celý život poctivo pracovali na Slovensku dostanú trinásty dôchodok, ktorý si podľa môjho názoru zaslúžia a vnímate to ako ohrozenie verejných financií, ale na druhej strane už nekritizujete vaše vlastné programové vyhlásenie vlády, ktorým ste napríklad na Slovensku zaviedli celé nové ministerstvo,” napadol Mazurek Matovičovu vládu hneď v úvode.

 

Milan Mazurek rozhorčene pokračoval: “Tie následky koronakrízy ani zďaleka nemuseli byť pre Slovensko také závažné, ako sú iba kôli tomu, aké hlúpe a to si povedzme otvorene, hlúpe rozhodnutia Igor Matovič zo dňa na deň robí. Do akého chaosu uvrháva slovenskú ekonomiku tým, že ľudí núti aby si protestami, doslova výbojmi v uliciach, museli vydupať svoje požiadavky a to, aby si mohli otvoriť prevádzky, čo je neuveriteľné!”

„Zhrnuté a podčiarknuté. Ľudia sa vo voľbách nechali oklamať a vláda pomáha prakticky každému, okrem slušných pracujúcich ľudí, ktorí celý tento chaos v konečnom dôsledku zaplatia.“ dodáva Mazurek.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak