Type to search

POLITIKA

Mazurek povstal a vzoprel sa Matovičovej vláde! TÝMTO odrovnal všetkých ministrov

Edita Silna
Edita Silna aug 10


Milan Mazurek sa zúčastnil protestu proti vláde Igora Matoviča a vo svojom príhovore pred Úradom vlády mu adresoval slová, ktoré súčasný premiér len ťažko predýcha.

 

„Priatelia, Slovenky, Slováci, všetkých nás tu na tomto námestí spojil jeden blázon, ktorý dnes zastáva Úrad predsedu vlády SR, vykonáva jedno šialenejšie rozhodnutie za druhým. Rozhodnutia, kvôli ktorým trpí celý slovenský národ,“ spustil Mazurek.

 

„Ja som tu dnes preto, aby som povedal pánovi Matovičovi o všetkých tých krokoch, ktoré zatiaľ na Slovensku vykonal. Igor, budem rád, keď ma budeš počúvať, preto som taký hlasný, aby si ma tam počul. Igor ja ti vykať nebudem, pretože si klamár, pokrytec, farizej a nezaslúžiš si to,“ pritvrdil.


„Igor sľuboval si Slovensku, že vymeníš ten amaterizmus, korupciu, ktorá tu bola predtým, že prinesieš profesionalitu, odbornosť do riadenia SR a ja sa pýtam, kde je tá odbornosť? Kaderník, obuvník je ministrom školstva. Veronika Remišová je odborníčka na všetko, ktorá píše diplomové práce o Popoluške a ktorá je vyštudovaná bábko-herečka, je ministerka pre informačné a digitálne technológie.“

 

Milan Mazurek pripomenul aj jej poslednú kauzu. „A to nevravím o jej kauze. Ohrozila bezpečnosť celého štátu. Títo ľudia nemajú chrbtovú kosť, títo ľudia nemajú odvahu zachovať sa ako správni ľudia a práve preto tam stále sedí.“

 

„Igor sľuboval si všetkým, že odpolitizuješ výber uchádzačov o vedenie okresných úradov. Že tam budeš dávať odborníkov, ľudí z praxe, ľudí so vzdeľaním, ľudí, ktorí sa zaslúžia o túto funkciu a kde je dnes realita? Sedemdesiat a viac okresných úradov zastáva oľano. Všetkých do jedného si vyberáte na zásade politických nominácií. Napľuli ste ľudom do tváre a z vašich predvolebných sľubov ste si urobili srandu,“ ukončil Mazurek.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak