Type to search

POLITIKA

Hormóny Beňovú poriadne vyburcovali: TAKTO naložila premiérovi Matovičovi!


Europoslankyňa Monika Beňová sa opäť pustila do premiéra Igora Matoviča (OĽaNO). Prekážajú jej totiž jeho vyjadrenia na adresu prezidentky, či postoj aký zaujal ku kauze Lukáša Kyselicu

 

Beňová v príspevku na sociálnej sieti uviedla, že aj keď sa to zdalo ako nemožné, predseda vlády Igor Matovič v stredu opäť  „prerazil dno“.


„Jeho vlastné. Urazil pani prezidentku, zastupujúcu generálnu prokurátorku a trepal také nezmysly, že musel byť buď pod vplyvom nejakých liekov alebo sa opäť zbláznil,“ píše v statuse Beňová.

 

Premiér v stredu totiž opakovane kritizoval, že prezidentka Zuzana Čaputová vrátila parlamentu zákon o elektronických komunikáciách, ktorým sa mení aj zákon o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia. Legislatíva mala umožniť Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR, získavať od operátorov telefónne čísla ľudí, ktorí sa nachádzali v „červených“ krajinách. Matovič to považuje za „nadprácu prezidentského úradu“.

Beňovej sa ďalej nepozdávajú ani Matovičove slová o fonde pomoci, ktorý ako vlastnú a aj koaličnú marketingovú prezentáciu len nedávno oznamoval verejnosti. Vyjadrenia ku teraz už poslancovi Lukášovi Kyselicovi boli podľa Beňovje už len „nepríčetným záverom jeho podovolenkového blúznenia“„Nerozumiem však vágnemu postoju médií. Keby sme toto “predvádzali” ktokoľvek iný, tak ešte rok je to pripomínané v akomkoľvek článku,“ poznamenáva v závere svojho príspevku Beňová.



sk_SKSlovak
sk_SKSlovak