Type to search

POLITIKA

Mazurek Matoviča slovne prefackal: TAKTO vláda ničí ľuďom životy!

Poslanec Kotlebovej ĽSNS Milan Mazurek vystúpil v parlamente. Kritizoval vlády za ich nepripravenosť v pomoci ľuďom, ktorí prišli o zamestnanie či prijmi pre opatrenia vlády.


“Neviete ani len ľudom povedať, ako im v tejto údajne druhej vlne pomáhať, neviete ani len kvantifikovať počet nakazených, keď nejaký odborník a matematik povie že 50 000 a premiér, ktorý by mal vážiť každé slovo povie, že je to 200 000, čo úplne zosmiešni celú túto pandémiu, nemôžeme schvaľovať takéto zákony,” spustil Milan Mazurek.

 

“Vláda na Slovensku predsa nemôže vládnuť, ako nejaký fašistický diktátorský stroj, ktorý si bude zo dňa na deň vymýšľať neuveriťeľné obmedzenia a ničiť ľuďom životy. Veď sa pozriťe, koľko ľudí ste už dohnali na prach chudoby.”


“Vám sa ľahko hovorí, budme zodpovední, spolu to zvládneme a podobné lacné heslá, ale každému sa to ľahko hovorí, keď má štátom garantovaný príjem na 4 roky 4 500 eur. Poďte to povedať niekomu, kto prevádzuje reštauráciu, alebo malú posilňovňu a od štvrtka musí zavrieť.”

 

Mazurek nabáda vládu, aby bola transparetná. “My od vás nechceme nič, okrem toho, aby ste dali ľuďom jasné odpovede na jasné otázky, ktoré tu nikto nezodpovedal. Takto proste ničiť ľudí nemôžete.”

 

“A keď sa Igor Matovič dostal do takého psychického stavu, že povedal celému národu, že on vlastne nechce byť premiér, on vlastne nechce byť v politike, ale má taký spasiteľský komplex, že on ešte musí všetkých zachrániť predtým, než z tej politiky odíde, tak to je to najhoršie, čo sa mohlo Slovensku stať,” ukončil Mazurek.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak