Type to search

POLITIKA

Drucker sa TVRDO pustil do Matoviča: Takéto správanie je neprípustné!

Exminister Tomáš Drucker (predseda mimoparlamentnej strany Dobrá voľba) sa pustil do premiéra Igora Matoviča kvôli jeho správaniu. Podľa slov Druckera Matovič kvôli plošnému testovaniu vydieral ľudí, vynucoval si poslušnosť a teraz sa tvári ako víťaz


„Igor Matovič sa správa po tomto víkende ešte viac ako kráľ voči svojim poddaným. Pretože si vyskúšal ako pokoriť národ. Nestačili mu testy, ktoré mu ukázali 1% nakazených. Chce aj pomstu. Faktom je, že Slovensko má tento testovací experiment za sebou, ktorý má svojich zástancov aj odporcov. Aj jedni aj druhí majú svoju pravdu,“ píše Drucker v statuse.

 

Exminister dodáva, že nerozumie prečo vláda trestá tých, ktorí sa neboli dať otestovať. Zvlášť v situácii, keď podľa Ag testov na Slovensku ľudia vlastne ani nie sú nakazení.


Podľa Druckera nemá nikto žiadne právo pýtať si od ľudí potvrdenie o ich zdravotnom stave a na základe nepredloženia modrého certifikátu im odopierať akékoľvek služby.

 

Drucker dodáva, že krajina sa má riadiť na základe zákonov a nie na základe nápadov a svojvôle Igora Matoviča. Ak sme chceli odhaliť a izolovať nakazených ľudí, tak sme ich odhalili a podľa výsledkov víkendového testovania je ich niečo okolo 1%. Netreba ale zabúdať na to, že použité testy sú nepresné.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak