Type to search

POLITIKA

Nečakané slová Matoviča o ODSTÚPENÍ vlády: TOTO Pellegrini celý čas sledoval!

Širokou spoločnosťou momentálne rezonuje anketa o predčasných voľbách, ktorú spustil predseda mimoparlamentnej strany Hlas-SD Peter Pellegrini. Snaha opozičného politika docieliť referendum sa dostala do uší aj samotnému premiérovi, ktorý sa nezdržal komentára.


Pellegriniho strana spustila 17. novembra o 10.00 hod. internetovú anketu, v ktorej sa Slovákov pýta, či súhlasia so skrátením volebného obdobia NR SR. Respondenti majú na výber jednoduché možnosti, a to ,,áno“ a ,,nie“. Iba pár hodín po zverejnení ankety však mnohí občania hlásili problémy.

 

Niektorí ľudia upozornili, že nemohli kliknúť na odpoveď ,,nie“, čiže nesúhlas s predčasnými voľbami. Dokonca sa ukázalo, že človek môže z jednej IP adresy vyjadriť svoj názor až 12-krát denne! Po hlasovaní vám má prísť potvrdzovací mail, vďaka čomu bude hlas oficiálne zaevidovaný, no mnohí Slováci hlásia problém s jeho doručením aj po niekoľkých hodinách.


Na iniciatívu bývalého člena Smeru-SD napokon zareagoval aj samotný premiér. ,,Keď budem vidieť, že jeden a pol milióna ľudí sa tu prihlási za predčasné voľby, tak si všetci dajme otázku, že asi robíme niečo zle,“ uviedol na tlačovej konferencií. Matovič je však stále presvedčený, že sa súčasná vláda nemá za čo hanbiť a v oblasti ekonomiky má spomedzi iných krajín najmenšie prepady.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak