Type to search

POLITIKA

Kotleba ZATOČIL s vládnou koalíciou: TAKTO sa postavil za rodičov s deťmi!

Edita Silna
Edita Silna nov 25

Predseda opozičnej ĽSNS a bývalý stredoškolský pedagóg Marian Kotleba sa zapojil do diskusie o otvorení škôl, na ktoré síce nedávno vyzval minister školstva Branislav Gröhling (SaS), no ako šéf rezortu tvrdí, že chce, aby sa na tom dohodla celá vládna koalícia.


Obavu o vzdelanie mládeže má aj opozičný politik Marian Kotleba z ĽSNS. V pondelok na sociálnej sieti však upozornil na víkendové vyjadrenie šéfa liberálov z SaS Richarda Sulíka. Ten v TV Markíza povedal, že „nevie presne, ako to bude“ v otázke otvárania škôl.

 

„Za nami je ďalší víkend. Rodičia školákov, ktorí nemôžu chodiť do školy, majú za sebou zas ďalšie dva ťažké dni. A pred sebou ďalší ťažký týždeň. Ako bývalý učiteľ vravím, že stačilo! Unavení rodičia, ktorí už nevládzu nahrádzať svojim deťom celú školu, dekoncentrované deti a rozpadávajúce sa školské návyky. Školy zavreté, ale dane ľudia musia platiť v nezmenenej výške ďalej,“ sťažuje sa Kotleba.


Dodal, že ako politik musí konštatovať, že „už stačilo“. „Zo Sulíkovej odpovede vidíte, že vláde to je jedno. Oni majú svoje deti v súkromných školách, a my sme pre nich len plebs. Preto, ak vám to, ľudia, nie je jedno, ak vám záleží na vzdelaní vašich detí, nesmieme prestať v tlaku na vládu, a najmä na toho malého diktátora z Trnavy.“

 

„Len tak naše deti budú mať nádej, že sa ešte tento rok dostanú aspoň na pár dní do školy. PS: Je hrozné, že sa tak úporne musíme snažiť o takú, z pohľadu moderného štátu samozrejmú vec, akou je vzdelanie pre naše deti. Ale to presne chceli. Zoberú ľuďom všetko, aby potom, keď povolia aspoň omrvinku z toho, čo zobrali, im ľudia tlieskali. Nedajme sa oklamať!“, vyzval včera predseda ĽSNS Kotleba.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak