Type to search

SPRÁVY

Kollárove nočné radovánky: Neuveríte, aký ROZRUCH spôsobili MILENKY v nemocnici!

Na oddelení, kde leží dochrámaný šéf Sme rodina Boris Kollár, je rušno! Okrem koaličných partnerov ho totiž navštevujú aj jeho najvernejšie, ktoré sa dokonca dostali do konfliktu so zdravotnými sestrami.


Boris Kollár po nehode z 24. októbra stále leží v bratislavskej Nemocnici sv. Michala. Ako sa podarilo zistiť denníku, dlhé chvíle na nemocničnom lôžku sa mu rozhodli spríjemniť aj jeho priateľky, ktoré sú na oddelení, kde leží politik, varené-pečené dňom i nocou. Ako pre denník prehovorili dve zdravotné sestry a jeden lekár, došlo aj k výmene názorov.

Sestričkám sa v prvom rade nepáči, že Kollárove milenky napriek zákazu návštev prichádzajú v hocijakú hodinu, a to aj o 2. v noci, pričom zostávajú do rána. Neváhajú tiež chodiť do miestnosti sestier, kde majú svoje súkromné veci, a požadovať úkony, ktoré nie sú v náplni ich práce.


“Nastali tu trochu strety medzi priateľkami Kollára a sestričkami. Došlo aj k výmenám názorov,” potvrdil anonymne denníku lekár z oddelenia, kde sa zotavuje politik, a jedna zo sestier ho doplnila: “Dámske návštevy nedodržiavali žiadne pravidlá ani hygienicko-epidemiologický režim. Po oddelení chodili bez ochranných prostriedkov.” Podľa sestričky neváhali vojsť aj do miestnosti vyhradenej čisto pre zdravotné sestry a použiť kuchynský riad určený pre personál.

 

K jednej výmene názorov dokonca došlo aj priamo pred Kollárom. “Upokojoval ich, aby sa nehádali,” približuje lekár politikovu reakciu. Napätie vyeskalovalo kvôli príprave čaju. “Jedna z Kollárových priateliek povedala sestre, že už dve hodiny čaká na čaj. Sestrička sa ohradila, že ona tu nie je na to, aby varila čaj,” približuje lekár spor, ktorý musel riešiť až riaditeľ nemocnice Branislav Delej. Podľa lekára sa výrazne postavil na stranu Kollára. Ako doplnil, najčastejšie u šéfa Sme rodina vídať Lindu Rezešovú, ktorú si ako jedinú aj zobral, no po dvoch rokoch bolo ich manželstvu koniec.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak