Type to search

POLITIKA

Matovič to nezvláda: Takéto PEKLO mal pred vlastným domom!

Stovky ľudí sa stretli v sobotu podvečer v Trnave pred domom premiéra Igora Matoviča. Presunuli sa tam z námestia, kde protestovali proti súčasnej vláde.


Cestou pred dom, kde býva Igor Matovič skandovali heslá ako “slobodu si nedáme” či “nedáme sa očkovať”. Neskôr stovky ľudí obsadili dom premiéra. Protestujúci totálne obsadili celú ulicu, kde má dom Igor Matovič a skandujú heslá. “Matovič do basy! Matovič do basy!”. Pár policajtov a ťažkoodencov strážia dom premiéra.

 

Šéf strany ĽSNS nakoniec vyzval ľudí, aby sa poďakovali policajtom “Poďakujme všetkým slušným policajtom” a nechal vypískať premiéra Igora Matoviča.


Marian Kotleba to pred domom Matoviča vrátil samotnému Matovičovi jeho vlastnými zbraňami. Ešte na protestoch proti vláde Roberta Fica vyzýval kedysi Matovič ľudí, aby kričali heslá proti Dankovi. „Pripadá mi ako?” obráti sa na ľudí šéf OĽaNO, aby doplnili chýbajúce slovo a následne pokračuje: “…čo si v špajzi sadne na poličku a myslí si, že je jahodový lekvár…”

 

Kotleba to dnes vrátil už súčasnému premiérovi a spolu s davom ľudí mu odkázali, aby si vakcínu niekam strčil. “Igorko strč si ju do ri*i” skandoval dav spolu so šéfom ĽSNS. Po týchto slovách sa Matovičovi asi ľahko spať nebude, ale je to len to isté, čo celé roky robil on sám.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak