Type to search

POLITIKA

Matovič zúboží slovákov! Draxler vyšiel s pravdou von: Čaká nás NAJHORŠÍ možný scenár

Potom, ako premiér Igor Matovič predstavil nové opatrenia, bývalý minister Juraj Draxler ironicky poznamenal, že mu treba byť vďačný. Nemyslel tým ale Slovákov


Nové opatrenia najvýraznejšie zasiahnu gastro sektor a ubytovacie zariadenia. V tejto súvislosti Draxler uviedol, že ak ste napríklad rakúskym či českým hoteliérom, určite cítite voči premiérovi Igorovi Matovičovi vďačnosť.

 

„Táto zima tak zdecimuje slovenské hotely (ktoré, na rozdiel od rakúskych či českých, nedostávajú prakticky žiadne kompenzácie), že ostane viac biznisu Rakúšanom a Čechom, bude tam chodiť ešte viac Slovákov. Hurá!“


Pozitívne to nevyzerá ani v slovenskom zdravotníctve. „Ak ste nemeckou nemocnicou, bolo by treba Matovičovi poslať pozdravnú pohľadnicu. Vďaka jeho politike na sto percent zosilnie exodus slovenských doktorov. Chaos, mizivé kompenzácie na ktoré čakáte pol roka, a ešte raz chaos. Jasné, že budú reagovať na tie náborové akcie, ktoré ich lákajú na stabilitu a slušný plat tam,“ myslí si Draxler.

 

„Ak ste vlastníkom výrobnej fabriky, ktorý potrebuje naozaj lacnú pracovnú silu, alebo zamestnávateľom v západnej Európe, zložte sa, prosím, Igorovi na veľa šampusov a bonboniér. Slovákov zúboží tak, že budú nútení pracovať za akékoľvek malé peniaze,“ dodáva na záver.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak