Type to search

POLITIKA

Matoviča ZRADILI už aj vlastní ľudia: Tisícky mŕtych ľudí bude len začiatok!

Premiér Igor Matovič pokračuje v kritike ministra hospodárstva aj po niekoľkých dňoch v karanténe. Vyčíta mu, že sabotoval nákup testov na celoplošné testovanie navrhoval regionálne otváranie reštaurácií.


Premiér Igor Matovič pokračuje v kritike koaličného partnera Richarda Sulíka a zároveň spomína, ako Slovensko zvládlo prvú vlnu pandémie. Podľa predsedu vlády ho zradili vlastní „spoluhráči“.

 

„Buchnúť si sa stalo módou a kto nespochybňoval opatrenia, nebol in. Opatrenia začali z piedestálu spochybňovať aj kľúčoví hráči verejnej mienky, a bohužial, aj vlastní spoluhráči,“ uviedol Igor Matovič.


Opäť zopakoval, že celoplošné testovanie bol obzvlášť úspešný projekt práve vďaka tomu, že účasť nebola dobrovoľná. Problémom podľa neho je, že niektorí politici s vysokou dôveryhodnosťou začali tvrdiť, že plošné testovanie má byť dobrovoľné. Medzi týchto politikov patria aj prezidentka Zuzana Čaputová a minister hospodárstva Richard Sulík.

 

„To nemohlo mať iné následky ako tie, ktoré si začíname “užívať”. Tisícky zbytočne mŕtvych ľudí. Tisícky s trvalými vážnymi následkami. Nesmierne ekonomické škody, na ktoré sa posladajú zas len obyčajní ľudia cez svoje dane a odvody,“ dodáva Igor Matovič v aktuálnom statuse s tým, že mu je veľmi smutno.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak