Type to search

POLITIKA

Matovičova sestra ZOTRELA vládu: Ostré slová položia brata na kolená!

Zuzana Belicová, sestra premiéra Igora Matoviča, si servítku pred ústa opäť nedáva. Rodina – nerodina, s bratom sa nemazná a voči jeho vláde vyslovuje ostrú kritiku. Tentokrát uviedla názor na uniknutie zdravotných záznamov ex-prezidenta Milana Lučanského.


Belicová kritizuje kroky vlády Igora Matoviča v spojitosti s otázkami pôvodu zranení Milana Lučanského. Minister obrany Jaroslav Naď sľubuje odmenu udavačovi, ktorý by ozrejmil, kto záznamy vyniesol, avšak rodina zosnulého generála zverejneniu paradoxne nenamietala.

 

Premiérova sestra vidí zásadný problém v dvojakom metri terajšej vlády. Podľa Belicovej kedysi Naďovi ani ostatným politikom OĽaNO neprekážalo zverejnenie Kaliňákových pohybov na účtoch, no teraz vnímajú vynášanie záznamov za protizákonné. “Minister Naď je únikom lekárskej správy pobúrený a sľubuje odmenu a beztrestnosť tomu, kto udá toho, kto tieto info do médií vyniesol. Rodina pána Lučanského zverejnenie lekárskych záznamov nenamieta, práve naopak, hovorí o ministrom Naďom sľúbenej odmene ako o zastrašovaní,” uvádza sa v príspevku Zuzany Belicovej.


Matovičova sestra taktiež kritizuje vládu v krokoch, ktoré podniká. Podľa jej mienky by prioritou nemalo byť hľadanie a zastrašovanie udavača, ale prešetrovanie prípadu. “Lebo poznanie pravdy nebolo dôležité len za vlády Fica pri kauze Bašternák, ale poznanie pravdy je rovnako dôležité v každej dobe. Aj dnes za vlády Matoviča pri tejto smutnej kauze,” píše v príspevku.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak