Type to search

POLITIKA

Životný kšeft Matoviča a Sulíka: Neuveríte, čo Fico vytiahol na súčasnú vládu!

Spor medzi premiérom SR Igorom Matovičom (OĽANO) a vicepremiérom Richardom Sulíkom (SaS) je obyčajné divadelné predstavenie. Na sociálnej sieti to uviedol predseda opozičného Smeru-SD Robert Fico


Obaja majú podľa Fica spoločné záujmy pri nákupoch antigénových testov. Predseda Smeru-SD podotkol, že v októbri a decembri 2020 zarobila firma Eurolab na predaji antigénových testov štátu niekoľko miliónov eur. „Pýtam sa, prečo nekúpili testy priamo z Južnej Kórey,“ podotkol Fico.

 

“Prosím vás, tomuto sporu neverte. Je to obyčajné divadelné predstavenie, pretože ak dvaja spolu lúpia, tak ani jeden si nedovolí na toho druhého niečo povedať, lebo nemôže nič povedať. Týchto dvoch pánov spája životný kšeft, ktorý môžu robiť na nákupe testov cez známu, malú trnavskú firmu.”

 

Zároveň zopakoval, že deti premiéra Matoviča navštevujú školu, ktorú vlastní majiteľ firmy Eurolab, pričom manželka premiéra mala v minulosti pôsobiť vo vedení tejto školy. Prepojenie Sulíka s touto firmou existuje podľa Fica cez jej bývalého predsedu predstavenstva.

 

“Chcel by som ešte dodať, kšefty Matoviča a Sulíka výrazne obhajuje Transparency International Slovensko, to je neuveriteľné. Táto mimovládna organizácia, ktorá sa už zmenila na vládnu organizáciu Igora Matoviča obhajuje obrovský kšeft, súťaž netransparentná, neexistujúca, obrovské nákupy.”


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak