Type to search

POLITIKA

Má premiér psychickú poruchu?! Draxler vytiahol na Matoviča eso z rukáva!

Bývalý minister školstva Juraj Draxler uviedol, že si oficiálnou cestou vyžiadal informáciu, či bol predseda vlády Igor Matovič niekedy diagnostikovaný na niektorú z klasifikovaných psychických porúch či porúch správania


„Práve som si oficiálnou cestou vyžiadal informáciu, či bol premiér Igor Matovič niekedy diagnostikovaný na niektorú z oficiálne klasifikovaných psychických porúch či porúch správania. Nie som si istý, či mi odpovedia a zákon 211/2000 Z.z. sa na tieto prípady ani striktne povedané nevzťahuje,“ uviedol Draxler v pondelkovom statuse.

 

Ako dôvod uvádza, že nie je možné, aby predseda vlády obvinil svojho ministra zo smrti 4 300 ľudí a nechával ho na svojom mieste. Matovičovi taktiež vyčíta, že sústavne ignoruje odborné odporúčania.


„Nie je možné, aby predseda vlády obvinil svojho ministra zo smrti 4300 ľudí a zároveň ho ponechával na jeho mieste. Nie je možné, aby predseda vlády sústavne ignoroval odborné odporúčania. Nie je možné, aby predseda vlády sústavne klamal.“

 

„Môžem vás uistiť, že za takmer akýchkoľvek iných okolnosti by som takúto tému ani neotváral, ale sme v situácii, keď sa bude treba čoraz otvorenejšie zaoberať otázkou, či teda predseda vlády nemá psychickú poruchu, ktorá by oprávňovala na prípadné konanie voči nemu aj na základe takéhoto dôvodu,“ dodal na záver.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak