Type to search

POLITIKA

Neuveríte, čo VYTIAHOL Kaliňák na Pellegriniho počas KONTROVERZNÉHO rozhovoru!

Známy instagramový profil v sobotu podvečer streamoval s Erikom Kaliňákom, podpredsedom Smeru-SD. Admin meme stránky mladého politka otázkami nešeteril.



Mnohé z nich boli vulgárne a snažili sa Kaliňákovu osobu zhodiť a ponížiť. O to sa snažil admin aj svojim správaním – počas živého vysielania stihol použiť toaletu, hodiť sa do napustenej vane, prípadne si strčiť do úst handričku. Odľahčený rozhovor občas nadobúdal bizarné až trápne momenty. Politik na väčšinu otázok odpovedal a snažil sa tváriť, že si udržuje nadhľad.

 

Admin stránky cecove_meme sa Kaliňáka tiež opýtal: „Ako sa dá volať Blahu bez nadávok?“ Kaliňák s úsmevom odvetil: „Krstným menom“. Obnažený admin tiež utrúsil poznámku, že by sa Kaliňák hodil k Alex Wortex, a že by podľa neho tvorili pekný pár.

 

Kaliňák sa počas streamu priznal, že vyskúšal marihuanu a vyhlásil, že Pellegrini je podľa neho pekný chlap. Na otázku, či by sa s ním vyspal odpovedal: „Možnože, keby som inak orientovaný, tak prečo nie?”

 

Mladý politik tiež dostal otázku, koľko percent podľa neho priniesol strane Smer. Kaliňák odpovedal, že zatiaľ asi žiadne. „Takže strane SMER nie si zatiaľ vôbec užitočný, ale si skôr na obtiaž,“ skonštatoval admin meme stránky. Kaliňák na to zareagoval nekonfliktne: „Ťažko povedať.“ Celý bizarný stream zakončil admin tak, že sa oblial pivom.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak