Type to search

POLITIKA

Pustite tam odborníkov! Saková VYPENILA a hovorí o smrti: TOTO vláde nevyšlo!

Denisa Saková na sociálnej sieti poriadne vypenila. Rozsiahle vyjadrenie venovala vláde a prevažne pandemickej komisii, ktorá už niekoľko dní mlčí ohľadom nových opatrení proti pandémii.


“Opatrenia vraj majú vstúpiť do platnosti od pondelka – 1. marca, t.j. už pozajtra. Opatrenia ovplyvnia milióny životov na celom Slovensku a my všetci opäť nič oficiálne nevieme,” začala status Sabová, ktorá týmto reagovala na údajne uniknuté pandemické opatrenia, ktoré sa dostali na verejnosť včera. “Na oficiálnu verziu čakáme už od utorka – päť dní mlčania a rokovaní stálo 461 ľudských životov,” píše poslankyňa za mimoparlamentnú stranu Hlas-SD.

 

Nebudem hodnotiť samotné opatrenia, lebo nie sú oficiálne a všetci vieme, že urobiť nejaké kroky je nevyhnutné. K niektorým – ako napríklad prísnejší režim na hraniciach, karanténa či povinné respirátory FFP2 sa dá povedať, že už tu mali byť dávno,” tvrdí bývalá štátna tajomníčka na facebooku.

 

Ďalej tiež tvrdí, že Slovensko už viac nechce ďalšiu “bombu” v podobe protestov na námestí SNP ani celoplošné testovanie či skríning. Slováci chcú podľa nej iba zrozumiteľné riešenia, ktoré toto masívne umieranie zastavia. “A ak to neviete – priznajte to a pustite tam vládu odborníkov.” dodala na koniec.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak