Type to search

POLITIKA

Fico skočil do úsmevu Matovičovi a VYSMIAL koalíciu: “Pomôže im skupinový sex!”

Poslanec Robert Fico kritizuje aktuálnu koaličnú krízu.


Bývalý premiér Robert Fico na tlačovej konferencii povedal, že pokiaľ koalícia nechce bojovať proti koronavírusu, ale riešiť vnútorné rozpory, mali by jej zástupcovia radšej ihneď odstúpiť. Predsedu vlády Igora Matoviča opakovane nazýval magorom.

 

Najmenej z vlády mu vraj prekáža minister zdravotníctva Marek Krajčí, ktorý je podľa neho zrejme slušný človek, ale neschopný minister. Celá koalícia je podľa Ľuboša Blahu a Roberta Fica nevzdelaná a hlúpa. Blaha je názoru, že rozum má jedine slove nská opozícia.

 

„V Afrike žije jeden kmeň šimpanzov, a keď sa stretnú na jednom strome, musia sa pobiť o ovocie na strome. Najprv sa strašne pohádajú a potom celý ten problém vyriešia skupinovým sexom,“ tvrdí Robert Fico. Dodal, že podľa neho je to možno recept, ktorý koalícia potrebuje.  Kritizoval tiež status premiéra, v ktorom zvažoval vrátenie vakcíny Sputnik V. Myslí si, že ak by sme nakoniec vrátili vakcínu Sputnik V do Ruska, bola by to pre premiéra Matoviča najväčšia hanba.

 

Igor Matovič má podľa Fica prisluhovača na Najvyššom súde SR, a keď predseda vlády sľuboval dvojicu prekvapení, jedno z nich malo byť opätovné zadržanie Moniky Jankovskej. Pýta sa, prečo ženu, ktorá sa pokúsila o samovraždu, nestíhajú na slobode. Považuje to za „čistý fašizmus“ a týmto spôsobom podľa neho Jankovskú zabijú.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak