Type to search

SPRÁVY

Fico ZASKOČIL Tódovú: To, čo vytiahol, nečakala ani v tom NAJHORŠOM sne!

Robert Fico sa na tlačovke rázne pustil do novinárky Moniky Tódovej a žiadal vysvetlenie, ako nadobudla majetok v závratnej hodnote.



Novinárka Tódová na tlačovke hneď upozornila, že Fico ma plexisklo a nie respirátor a hneď adresovala Ficovi otázku o pánovi Kwangovi, v súvislosti s únosom za ktorým práve urobila bodku generálna prokuratúra s tým že ani Kaliňák ani Smer sa na ničom nepodieľali.

 

Fico jej odpovedal: „Ak dovolíte pani Tódová, pokiaľ sa vy po všetkom tom, čo ste tu popísali neospravedlníte za všetku tú špinu, tak nemáme dôvod sa s vami baviť. A keď nabudúce dôjdete, tak si doneste vaše majetkove pomery a porozprávame sa o vašom byte“, odpovedal na Tódovej otázku Fico, narážajúc na informácie, ktoré sa objavili v súvislosti s jej novým bytom.

 

Presiakli totiž informácie, že Tódová so svojím manželom vlastnia byt na Novosvetskej ulici v Bratislave pod Slavínom, kde stojí trojizbový byt s rozlohou 100 metrov štvorcových 400 tisíc EUR. Na tom istom kopci, stojí aj komplex Bonaparte. Tam si Robert Fico prenajímal byt, čo Tódová s obľubou kritizovala. V tej istej lokalite majú luxusné vily Michal Suchoba či Ján Počiatek. Teraz medzi nich patrí aj novinárka Tódová.

 

Zverejnené oficiálne príjmi Moniky Tódovej a jej manžela nezodpovedajú tomu, aby mohli vlastniť tak drahú nehnuteľnosť, na čo Róber Fico na tlačovke narážal.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak