Type to search

POLITIKA

Pročko zaťal do živého: “Učeň pre**ral majstra!” Matovič a Sulík sú predurčení k záhube!

Iba pár dní po volebnej noci 2020 chodil Igor Matovič k Sulíkovi na obed ako na klavír. Dnes by si zrejme spolu nezašli ani na kávu. Ich spory sú natoľko veľké, že sa čoraz viac hovorí o predčasných voľbách. S riešením napätej situácie prišiel bývalý zabávač Jožo Pročko!


Napäté vzťahy medzi premiérom a ministrom hospodárstva sú očividné, pričom mnohí občania sú z ich odkazov cez sociálnej siete či média poriadne frustrovaní a opozícia má takmer každý deň dôvod na to, aby žiadala demisiu celej vlády. Do kritickej situácie plánuje zasiahnuť poslanec koaličnej strany OĽaNO, Jozef Pročko.

 

Zdá sa, že by sa rád stal akýmsi mediátorom, v dôsledku čoho sa s oboma kolegami plánuje stretnúť a prehovoriť im do duše. ,,Ja som si dal takú svoju osobnú úlohu, podieľať sa na tom, aby Igor Matovič a Richard Sulík sa začali na veci pozerať z inej strany. A aby sme prosperovali spoločne,“ povedal fanúšikom v živom prenose na sociálnej sieti.

 

Poslanec je presvedčený, že riešenie konfliktov má iba dve možnosti. Prvou cestou je neustále urážanie, ktoré vyústi do návratu vlády Fica a Pellegrniho alebo zabudnú na osočovanie a začnú konečne spolupracovať. ,,Ale to musia obidvaja,“ upozornil exmarkizák.

 

Podľa slov bývalého zabávača nevie Sulík prežiť, že Matovič v minulosti vystúpil z kandidátky strany SaS, v dôsledku čoho vytvoril stranu Obyčajní ľudia, ktorej sa podarilo v roku 2020 vyhrať parlamentné voľby. ,,Časom učeň pre**ral majstra a ten to nevie zvládnuť. Richard Sulík pri každej príležitosti dával a dáva Matovičovi na vedomie, že OĽaNO má 25 % jackpot a OĽaNO nech rieši,“ uviedol v minulosti Pročko a za týmito slovami si stojí aj dnes.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak