Type to search

POLITIKA

Matovič má STRACH o život svojej rodiny: Neuveríte, čo robí ochranka premiéra!

Edita Silna
Edita Silna mar 24

Igor Matovič prechádza vo svojej vláde obrovskou koaličnou krízou, ktorá už vyústila do odstúpenia viacerých ministrov. Najnovšie podal v paláci demisiu aj Richard Sulík, ktorý tak naplnil svoj sľub. Aby toho nebolo málo, zdá sa, že aj v súkromnom živote musel premiér siahnuť po tvrdších opatreniach.


Ako totiž zachytil denník Pluska, predseda vlády nie je jediný, kto využíva aktuálne služby ochranky. Pred časom sa k politikovi musela pridať aj manželka Pavlína, ktorej auto sprevádzala tmavá limuzína, foto >>> TU >>>.

 

Nevedno, či momentálne v období, kedy si premiér poštval proti sebe mnohých partnerov, no aj časť verejnosti, pribudli výhražné správy či nepríjemná pošta, no jedno je isté. Ochrankári už totiž nestrážia len manželov Matovičovcov, ale aj ich dcéry, Rebeku a Kláru. Podľa denníka už koncom februára muž v čiernej bunde sprevádzal jednu z dcér počas kolobežkovania pred bránou.

 

Pred nehnuteľnosťou v Trnave navyše hliadkuje v hodinových intervaloch aj policajné auto. Ministerstvo vnútra po otázke, prečo sa zvýšila bezpečnosť a ochrana premiérovej rodiny, nemohlo odpovedať s odvolaním sa na taktické a utajené dôvody. Ubezpečujú však, že Úrad pre ochranu ústavných činiteľov pravidelne vyhodnocuje situáciu osôb, ktorým ochranku poskytuje.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak