Type to search

POLITIKA

Kollár ako UTRHNUTÝ z reťaze: „Nebuďte farizeji!“ TOTO už hraničí s psychiatriou!

Podľa predsedu parlamentu a šéfa hnutia Sme rodina koaličné strany OĽANO, SaS aj Za ľudí unisono tvrdia, že nechcú predčasné voľby, zároveň robia všetko pre to, aby predčasné voľby boli


„Pre mojich koaličných partnerov sú, bohužiaľ, stále ich vlastné egá prednejšie ako uvedomenie si, na čo tu sme, na čo nás ľudia zvolili. Je mimoriadne smutné, že my sa v koalícii nehádame o práci, o tom, čo treba urobiť, aby sme ľuďom v tejto dobe pomohli. My sa hádame o posty, o ministerské stoličky, o to, kto má zostať a kto odísť, kto s kým vydrží sedieť vo vláde vedľa seba a kto s kým nie. To už hraničí s psychiatriou. A myslím, že toto ľudí absolútne nezaujíma,“ povedal predseda parlamentu.

 

Tlačové konferencie politických strán sa v týchto dňoch stali koloritom našej politickej scény. Každý deň prinášajú čelní predstavitelia strán vyhlásenia o nutnosti ukončenia vládnej krízy. Výsledkom však doteraz je len eskalujúca kríza. Rovnako tak všetci koaliční partneri tvrdia, že nechcú predčasné voľby. Podľa Kollára je to farizejstvo.

 

Nemôžete vo svojom vyjadrení najskôr dourážať svojho partnera vo vláde a potom tvrdiť, že sa musíme vzájomne dohodnúť. To je farizejské. Nemôžete tvrdiť, že nechcete predčasné voľby, a zároveň robiť všetko pre to, aby tie predčasné voľby boli. To je podvod na ľuďoch,“ tvrdí Kollár. Kollár zatiaľ stále verí, že koaliční partneri pozberajú zvyšky zdravého rozumu a dohodnú sa. Zároveň prízvukuje, že ak sa tak nestane, treba byť voči ľuďom korektní a priznať si chybu.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak