Type to search

POLITIKA

Hegerova TEMNÁ minulosť sa prevalila: TOTO ste o novom premiérovi NETUŠILI!

Kozmetické úpravy! Tak by sa dala nazvať rošáda, na základe ktorej si vymenia stoličky minister financií Eduard Heger a súčasný premiér Igor Matovič.


Nádejný budúci predseda vlády včera predstavil prezidentke Zuzane Čaputovej nové zloženie svojho kabinetu. Záhadou zatiaľ zostáva meno ministra zdravotníctva a aj to, či budú pripravené mená hlave štátu po chuti. Aká je tajomná minulosť nového premiéra Slovenska, a prečo môže byť Igor Matovič postrachom na novom poste?!

 

Po tom, ako Igor Matovič v duchu kresťanských tradícií všetkým odpustil a hnutie OĽaNO sa vzdalo všetkých požiadaviek, vládna kríza sa skončila. Do kabinetu sa majú vrátiť všetci ministri, ktorí podali demisiu. Otáľa len Milan Krajniak, za ktorého však už má Boris Kollár náhradu. Novým šéfom rezortu práce, sociálnych vecí a rodiny by sa mal stať Jozef Hlinka,ktorý bol doposiaľ poslancom Národnej rady ako náhradník Krajniaka.

 

Obchodník s vodkou: Osudovým sa stalo stretnutie so súčasným bratislavským županom Jurajom Drobom, s ktorým rozbehli vo veľkom predaj s alkoholom. „Zoznámili sme sa v USA. Bol konateľom v mojej firme, ktorá sa venovala predovšetkým marketingu a distribúcii svetovo známej vodky a bol v tom veľmi úspešný,“ prezradil Droba s tým, že z tohto pohľadu je výber Hegera ako manažéra na post predsedu vlády dobrá voľba.

 

Kresťanský aktivista: Heger sa dostal k náboženstvu po tom, čo mu zomrel otec a ako mávnutím čarovného prútika sa z neveriaceho človeka stal veriaci. „Zistil som, že Boh mi načúva,“ uviedol v roku 2016 v rozhovore pre denník Postoj. Jeho nové presvedčenie ho priviedlo aj k Spoločenstvu pri Dóme sv. Martina, kde vtedy pôsobili aj dvaja politici OĽaNO Richard Vašečka a Branislav Škripek, ktorí ho nakoniec nahovorili na pozíciu manažéra strany.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak