Type to search

POLITIKA

Kovačič ROZDRTIL Remišovú rovno pred kamerami: TOTO jej vyrazilo dych!

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik jún 10

Veronika Remišová, ktorá v strane Za ľudí prechádza krízou, ako aj veľkým konflitktom s ministerkou Máriou Kolíkovou, prijala pozvanie do markizáckej relácie Na telo s Michalom Kovačičom. Po otázke o jej prípadnej kandidatúre v strane OĽaNO však nevedela jednoznačne odpovedať.


Veronika Remišová čelí v strane Za ľudí aj možnému scenáru, ktorý by znamenal rozpad alebo neúspech v prípade predčasných volieb. Do ostrého konfliktu sa dostala aj s kolegyňou a ministerkou spravodlivosti Máriou Kolíkovou. Najnovšie prijala pozvanie do markizáckej politickej diskusie v Na telo, kde ju vyspovedal moderátor Michal Kovačič.

 

Ten jej okrem iného položil aj záľudnú otázku od diváka, ktorý sa opýtal, či by zvažovala aj kandidatúru v OĽaNO, aby sa po odchode zo Za ľudí politicky zachránila. “Ja som v strane Za ľudí… a plánujem presadzovať hodnoty a plány v strane Za ľudí,” odpovedala neurčito. Moderátor však otázku nenechal len tak a opýtal sa priamo, či je jej kandidatúra v OĽaNO teda úplne vylúčená, ak neuspeje v Za ľudí. “Ja pevne verím, že strana Za ľudí prežije aj ďalšie voľby,” vyhla sa opäť priamej reakcii.

 

Kovačič ministerku podpichol otázkou, či sa nedá jasne odpovedať a prízvukoval, že by ocenil odpoveď v štýle “áno” či “nie”. “Je vylúčené, že by Veronika Remišová kandidovala v OĽaNO?” vypadlo z neho napokon. “Neviem si to predstaviť, už som to povedala 4-krát,” dodala, pričom túto možnosť opäť celkom definitívne nezvrhla zo stola.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak