Type to search

POLITIKA

Heger sa postavil Matovičovi CHRBTOM: Neuveríte, čo naňho VYTIAHOL!

Jozef Dobrik
Jozef Dobrik jún 21

Údajné previnenia z minulosti u ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej (Za ľudí) vyvolávajú u šéfa OĽaNO a ministra financií Igora Matoviča také pochybnosti, že ju nazval podvodníčkou!


To, či má na to rovnaký názor aj premiér Eduard Heger je zrejme tá správna otázka, ktorá Matoviča a predsedu vlády nikdy nespojí. Premiér mal pritom dnes na programe aj prijatie predsedníčky Európskej komisie. Heger sa totiž na túto tému vyjadril v dnešnom vysielaní na rádiu Expres u Braňa Závodského naživo. “Ja mám tiež svoj pohľad. Sú veci, v ktorých sa zhodneme, sú veci v ktorých sa nezhodneme. Je to prirodzené. Myslím si, že toto do diskusie patrí,“ odpovedal Heger na otázku, či sa stotožňuje so slovami Matoviča o tom, že Kolíková podvod ohľadom rodinnej firmy spráchala a či je podvodníčka.

 

“Všetci ministri majú moju dôveru. Keby to tak nebolo, tak by som určite podnikol patričné kroky,“ povedal ešte na margo tejto témy Heger. Ten rovnako jednym dychom odmietol, že by mal ministerku spravodlivosti odvolávať.

 

V pondelok počas návštevy Slovenska predsedníčka EK Ursula von der Leyenová odovzdala premiérovi Eduardovi Hegerovi hodnotenie Plánu obnovy a odolnosti SR. V rámci návštevy Bratislavy si vo Vedeckom parku Univerzity Komenského prezrie prezentácie úspešných slovenských firiem, ktoré sa zameriavajú na nové a zelené technológie.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak