Type to search

POLITIKA

Pčolinský VYBUCHOL a ide vláde “osladiť” život! TAKTO chce splatiť dlh verejnosti

Edita Silna
Edita Silna aug 12

Poslanec Pčolinský sa nevie ani ako člen koalície zmieriť s tým, ako sa vyšetrujú veľké kauzy, ktoré momentálne hýbu Slovenskom. Tými sa súčasná vláda mimoriadne pýši. Ako môže byť ďaleko od pravdy, keď už aj člen koalície hovorí o tom, že svedkovia v kauzách, ktoré smerujú k Robertovi Ficovi a iným bývalým špičkám štátu, sú „podvod“?   

Peter Pčolinský si tentokrát posvietil na osobu zvanú Tiger, známeho podvodníka a kriminálnika, ktorý je dnes významným svedkom vo veľkých kauzách. Do vyšetrovania tých sa pustila súčasná vláda. Chce tak splatiť dlh verejnosti. Myšlienkou boja proti korupcii totiž vyhrali voľby. Ukazuje sa však, že sami sú najväčší podvodníci a korupčníci.

Peter Pčolinský na Facebooku napísal toto o svedkovi, ktorému sa hovorí Tiger: „Dlhé roky je obžalovaný, dlhé roky sa to naťahuje, dlhé roky ho držia ‘za gule’. Nech sa páči, prečítajte si, kto je hlavný dohadzovač svedkov ušitých ‘na mieru’, kamarát vyšetrovateľov a funkcionárov. Peter Petrov alebo aj Tiger, v súčasnosti hľadaná osoba.“

Toto píše člen koalície, ktorá sa pýši vyšetrovaním mega-káuz. Áno, Peter Pčolinský má na to, čo robí, svoju motiváciu. Rovnakým postupom idú totiž aj proti jeho bratovi, bývalému šéfovi SIS, Vladimírovi Pčolinskému. Ako? Cez vyfabrikovaných svedkov a kajúcnikov.

Pčolinský k svojmu príspevku na sociálnej sieti pripojil aj článok z Plusky s názvom: Tiger pod ochranou mocných: Ušiel kvôli pokynom „zhora“.

V článku sa píše aj toto: „Pri nedávnej zmarenej akcii policajnej inšpekcie sa podarilo ujsť tridsaťpäťročnému Petrovi Petrovovi, prezývanému Tiger. Aktuálne je obvinený z krivej výpovede a marenia spravodlivosti v mediálne známych kauzách. Napriek pomerne mladému veku má Petrov za sebou aj pestrú minulosť. Už v roku 2013 podal prokurátor na Okresný súd v Nitre obžalobu na Tigra za obzvlášť závažný zločin podvodu, ale verdikt je stále v nedohľadne. Spis už neskutočných osem rokov zapadá prachom. Kto držal a vlastne stále drží nad Tigrom ochrannú ruku?“

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak