Type to search

POLITIKA

Nicholsonová posiela Kollárovi s Matovičom ŠTIPĽAVÝ odkaz! “Ňuňuňu, ako teplí bratia!”

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky júl 21

V extrémnych horúčavách si ľudia možno radi zájdu do chládku a otvoria sociálnej siete. A na tých zistia, že vládni politici pokračujú vo svojom štýle vládnutia cez tieto virtuálne kanály. Tentokrát sa minister financií Igor Matovič (OĽANO) rozhodol pochváliť svojho koaličného partnera a predsedu parlamentu Borisa Kollára (Sme rodina) za to, že sa mu narodilo už dvanáste dieťa. Z kontextu statusu je zrejmé, že Matovič Kollárove robenie detí považuje za prorodinný krok. Zároveň sa rozhodol „naložiť“ ministrovi hospodárstva Richardovi Sulíkovi (SaS). No a od občanov si vyslúžil poriadne tvrdú kritiku, do ktorej sa zapojila aj satirická stránka Zomri a europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová.

„Nie je koaličný partner ako koaličný partner. Kým jeden otravuje Slovensko svojimi mindrákmi, druhý zatiaľ vlastnoručne rieši skutočné problémy Slovenska,“ napísal Matovič na sociálnej sieti.

Mať dvanásť detí by možno prorodinné bolo, no treba dodať, že predseda parlamentu je známy záletník a týchto 12 detí má s desiatimi ženami. Všetky deti sú pri tom nemanželské.

Do debaty pod príspevkom Zomri k téme sa zapojila aj europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. Tej sa nepozdáva až nadmerne pozitívny vzťah medzi Matovičom a Kollárom, ktorý sa, zdá sa, pomaly premieta do spojenectva proti Sulíkovi. „Nuňuňu. Milý Boris, milý Igor, správate sa k sebe pekne aj počas krízy, to sa mi veľmi páči. Ste ako takí teplí bratia, pevne verím, že sa zajtra vidíme na Pride,“ napísala exposlankyňa SaS a pridala aj nečakanú pozvánku.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak