Type to search

DOMÁCE

AKTUÁLNE: V Novákoch sekol tínedžer spolužiačku do čela sekerou!

Inšpiroval sa nedávnym chystaným útokom? Jeden tínedžer v Novákoch začal na začiatku vyučovania na strednej odbornej škole behať so sekerou v ruke. Jedno dievča sekol do čela.

O incidente na strednej odbornej škole v Novákoch informovala televízia Joj. Tínedžer tam mal behať po škole so sekerou v ruke a jedno dievča mal seknúť do čela. Zranený má byť aj chlapec. Po incidente zo školy ušiel a pátrala po ňom polícia. Tá nasadila aj psovodov, žiaka chytili v neďalekom poli asi 500 metrov od školy.

“Dnes na strednej škole v Novákoch došlo k útoku sekerou medzu spolužiakmi. Zranenie, ktoré poškodená osoba utrpela našťastie nie je vážne. Policajti útočníka v krátkom čase po útoku zadržali. Študenti sú v starostlivosti posttraumatického intervenčného tímu. V týchto chvíľach úzko spolupracujeme s vedením školy. Môžeme ubezpečiť verejnosť a rodičov, že polícia prijala adekvátne opatrenia a nikomu nehrozí žiadne nebezpečenstvo. Momentálne na mieste vykonávame potrebné procesné úkony úkony, bližšie informácie na teraz nie je možné poskytnúť,” informovala polícia.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak