Type to search

ZAHRANIČIE

Bidenov rozklad v priamom prenose! Telo funguje, stav sa zhoršuje

Biden počas živých vystúpení hovorí nepredstaviteľné nezmysly, píše v článku pre American Thinker Andrea Widburg

Posledné vystúpenia amerického prezidenta ukázali, že jeho stav sa zhoršuje, hoci jeho telo naďalej funguje. Podľa autorky nastal čas poslať Bidena do dôchodku.

Samozrejme článok treba brať v kontexte vyhrotenej situácie v USA pred medzi-voľbami 8. novembra. V Snemovni reprezentantov je 435 kresiel (nepočítajúc kreslá bez hlasovacieho práva pre D.C. a niektoré americké územia) a všetky sa budú voliť v novembri. V súčasnosti kontrolujú Snemovňu reprezentantov demokrati, ktorí majú 219 kresiel oproti 211 republikánom (päť kresiel je voľných). Na ovládnutie snemovne je potrebných 218 hlasov. To znamená, že ak si republikáni udržia súčasné kreslá a získajú len sedem kresiel od demokratov, budú kontrolovať Snemovňu. Stane sa to? Volebný cyklus v roku 2022 je náročnejší na predpovedanie ako zvyčajne, pretože ide o prvé voľby od sčítania ľudu v roku 2020, keď sa mapa Snemovne reprezentantov prekreslila tak, aby odrážala prírastok alebo úbytok obyvateľstva v jednotlivých štátoch. Senát má 100 členov, po dvoch z každého štátu. Súčasné rozdelenie je 50 demokratov/nezávislých a 50 republikánov. Podľa ústavy môže predsedkyňa Senátu Kamala Harris (viceprezidentka) rozhodnúť o nerozhodnom výsledku hlasovania. Vďaka tomu majú demokrati kontrolu nad Senátom aj pri rozdelení 50/50. V týchto voľbách je v hre 35 kresiel v Senáte.

Bidenove pôsobenie však napriek tomu naozaj vyvoláva veľké pochybnosti o jeho zdravotnom stave a preto článok prinášame v plnom znení:

Nádeje demokratov na udržanie si väčšiny v Snemovni reprezentantov a zvýšenie počtu kresiel v Senáte sa rozplynuli. Vedenie strany sa preto zrejme rozhodlo, že ak bude Biden pokračovať v kampani, pravdepodobne to už viac neuškodí a niektorým kandidátom to dokonca pomôže. Pravdepodobne sa veľmi mýlia. Posledné dni ukázali, že Bidenov mozog sa rozkladá, hoci jeho telo funguje ďalej. Počas svojich verejných prejavov klame priamo do mikrofónu, vymýšľa si rôzne udalosti a hovorí nepredstaviteľné nezmysly. Biely dom medzitým na Twitteri uverejnil tak lživý príspevok o hospodárskej situácii, že ho administratíva musela vďaka politike nového majiteľa sociálnych médií Ilona Muska narýchlo vymazať.

Pri prechádzaní dnešných správ na internete som si rýchlo uvedomila, že neexistuje jediná Bidenova lož, prešľap alebo nesúvislá úvaha, ktorá by si zaslúžila samostatný článok. Keď sa však všetky tieto body zhrnú, je jasné, že je nad čím uvažovať. Biden už nemôže vystupovať na verejnosti.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak